16.10.2014.
          Naša kompanija će ove godine, po prvi put u svojoj istoriji, samostalno izlagati svoje proizvode na sajmu EIMA 2014 u Bolonji, Italija, koji je jedan od najvećih sajamskih manifestacija na svetu za poljoprivrednu mehanizaciju. Posle sajma Agritechnica 2013 u Hanoveru, FPM Agromehanika nastavlja da predstavlja svoje proizvode na najvećim svetskim sajmovima i da na ovaj način povećava svoje prisustvo u što većem broju zemalja.
 
          EIMA se održava svake druge godine, a ove godine ovo je njeno 41. izdanje. Na ovoj sajamskoj manifestaciji tradicionalno izlažu svi veliki i renomirani svetski i evropski proizvođači, a ukupan broj izlagača je blizu 2000. Kako se radi o izuzetno cenjenom sajmu u svetskim okvirima, najavljen je veliki broj premijera novih proizvoda, kao i novih tehnologija za sve vidove poljoprivredne proizvodnje. Naša kompanija će, takođe, iskoristiti ovu priliku da predstavi dva nova proizvoda, kao i unapređene i modifikovane verzije postojećih.
 
 
Sajam se održava od 12-16.11.2014.godine, s tim da su 12-13.11. rezervisani za poslovne ljude, a radno vreme sajma je od 9-18:30h. Štand FPM Agromehanika se nalazi u hali 25ter, a broj štanda je B12.
 

Dobrodošli!